DEMO del atlas de anatomía 3D

Anatomia 3D

Un projecte desenvolupat per Visión Médica Virtual, en col·laboració amb el Departaments d'Anatomia de les Facultats de Medicina de la Universitat de Barcelona i la Universitat Rey Juan Carlos com a assessors científics en anatomia humana.

Subscription to the Anatomy Atlas (includes 3D Anatomy et Histology)
Precio50,00 €
Anatomía 3D

Un atles 3d interactiu d'anatomia humana, accessible per internet, que navega a través d'estructures anatòmiques agrupades en regions o substructuras (aparells i sistemes)

El projecte va sorgir de la necessitat d'un model anatòmic 3D virtual que pogués utilitzarse per a l'ensenyament en cursos de Ciències de la Salut de primer, segon grau i postgrau (medicina, fisioteràpia, infermeria, osteopatia, medicina esportiva, biomecànica del moviment, etc. ), i com una ajuda d'ensenyament per a estudiants i / o grups inscrits en cursos d'educació contínua.

Ara és possible utilitzar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) per facilitar l'accés dels professionals de la salut i els estudiants als continguts multimèdia. Internet s'ha convirtido en una eina cada vegada més utilitzada en la societat del coneixement.

Aquest projecte també proporciona material gràfic d'alta resolució. Amb els navegadors, es poden generar imatges a petició

L'usuari pot accedir a una galeria d'imatges generades amb les nostres eines i també fotografies anatòmiques artístiques proporcionades per metges especialistes.

Anatomía 3D